Koulutukset

Koulutukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille opetustyön parissa työskenteleville. Tilaisuuksiin sisältyy kahvitarjoilu. Maksuttomat tilaisuudet löydät alta.

Lisäksi tarjoamme maksullisia koulutuksia:

  • Tilauskoulutusta, joka räätälöidään tilaajan tarpeen mukaan.

Operight-hanke tarjoaa erilaisia koulutuksia:

Aineenopettajille räätälöity koulutus 3h

Eri aineiden opettajilla on hieman toisistaan poikkeavia kysymyksiä tekijänoikeuteen liittyen. Katso koulutukset osiosta, mille aineryhmälle on tulossa koulutusta.

Perusteiden koulutus 6h

Tekijänoikeuden perusteiden koulutus on koko päivän tilaisuus klo 9 - 16. Tilaisuus sopii kaikille, jotka haluavat kattavan perehdytyksen tekijänoikeuteen opettajan työn näkökulmasta, aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä muutamia käytäntöön soveltavia ryhmätöitä. Perusteiden koulutuksessa noudatetaan tietoiskun luentorunkoa, löydät sisällön tietoiskun alta.

Perusteiden tietoisku 3h

Perusteiden tietoiskuissa käsitellään tekijänoikeuskysymyksiä opettajantyön näkökulmasta. Aihetta käsitellään mahdollisimman selkeästi ja käytännönläheisesti.

Syventävä koulutus 3h

Syventävä koulutus on suunnattu opettajille, jotka ovat jo hankkineet perustiedot tekijänoikeudesta esimerkiksi tietoiskustamme. Koulutuksessa osaamista täydennetään käytännön harjoituksin ja osallistujia eritysesti kiinnostaviin teemoihin keskittyen.

Webinaari

Webinaarissa käsitellään tekijänoikeuskysymyksiä opettajantyön näkökulmasta.

Tulevat koulutuksemme

Ei tulevia koulutuksia tällä hetkellä.

Tilaa koulutus

Kysy lisää koulutustarjonnasta, sisällöistä ja tilauskoulutuksista.

Operight-hanke tarjoaa laadukkkaita koulutuksia välittäen ajantasaista ja puolueetonta tekijänoikeustietoa innostavien asiantuntijoiden, monien vuosien ja kymmenien koulutusten kokemuksella.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Hilkka Honkanen
Koulutuskoordinaattori
info@operight.fi
p. 040 3521 487